fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
26 januari 2021

Na aankoop bewaar je de verse oesters in het mandje waarin ze geleverd zijn en in de koelkast bij 3-5°C. Bewaar de oesters thuis nooit in water. Maar maak je geen zorgen, want onze verse oesters kunnen geruime tijd buiten het water in leven blijven.

Oesters in een mandje bewaren

Maar waarom bewaar je verse oesters niet in het water? Wij hebben de oesters verser dan vers verpakt in een mandje. Doordat ze goed verpakt zijn, staat er druk op de verpakking zodat ze dicht blijven. Nadat de verpakking is geopend, kun je ze het best zo snel mogelijk consumeren. Mocht je ze niet allemaal direct willen eten, kun je ze beperkt in de koelkast bewaren. Houd ze in hun eigen mandje en leg iets zwaars (maximaal 2 kg) op het deksel. Zo komt er weer druk op te staan om de oesters goed te houden.

Verse oestergeur

Oesters zijn vers als de schelp gesloten is. Mocht er één open staan, dan ruik je snel genoeg of de oester nog goed is. De geur is hierbij bepalend. Als de oester droog is, is hij niet meer geschikt voor consumptie.

Ook zo’n zin in verse oesters gekregen? We hebben een ruim assortiment aan soorten en maten in onze webshop. Als je ze vandaag bestelt, heb je ze morgen al in huis!

Gerelateerd