fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie

Zin in Vers heeft betrouwbare leveranciers waar wij onze producten vandaan halen. Deze leveranciers zijn onze vaste partners geworden. Dit zijn ATL Seafood, Salty Butcher, Bellamy’s en De Pastafabriek Al Dente.

ATL Seafood - voor de meest verse vis en visproducten

ATL Seafood

De allerbeste vis leveren aan horeca en catering, dát is de missie van ATL Seafood. ATL Seafood heeft een rijke historie in het leveren van vis en visproducten aan de horeca. Zij kopen vers gevangen vis dagelijks in op verschillende visafslagen. Daarnaast hebben de medewerkers niet alleen veel kennis van vis maar ook hun roots in de keuken. Met als resultaat: de allerlekkerste vis in jouw keuken. Verser kan niet!

 

Salty Butcher

Jou een heerlijk stuk vers vlees voorschotelen, daar draaien de slagers van Salty Butcher hun slagersmes niet voor om. Met de zoute zeelucht van IJmuiden door de haren is de naam ontstaan. Hun werk bestaat uit de continue zoektocht naar de beste dieren, het lekkerste stuk vlees en de hoogste kwaliteit. Naast levering aan diverse horecabedrijven, zijn zij ook gespecialiseerd in het selecteren van om mooie stukken vlees voor de thuiskok. Genieten van goed vlees van de slager, bij jou thuis.

 

Bellamy's levert verse soepen en sauzen en zijn de beste hulp in de keuken

Bellamy’s

De producten van Bellamy’s zijn als het ideale hulpje in de keuken, altijd beschikbaar en van de hoogste kwaliteit. De soepen en sauzen bereiden de Bellamy’s chefs ambachtelijk in hun keuken. De producten zijn vrij van overbodige E-nummers, conserveringsmiddelen en andere kunstmatige toevoegen. In de keuken vind je een eigen “verskringloop”: elk ingrediënt vindt zijn weg in een eindproduct, voor zo min mogelijk waste. Met deze producten heb jij alle tijd om jouw creativiteit kwijt te kunnen in je maaltijd.

 

Rokerij Smoking

Bij Rokerij Smoking hebben ze een passie voor het roken van vis en vlees. Hun zoektocht naar de perfecte gerookte vis heeft geleid tot een manier waarop de vis zoveel mogelijk zijn natuurlijke smaak- en voedingstoffen behoudt. De producten worden koud, en onder toevoeging van een perfect gedoseerde hoeveelheid en soort rook, langdurig gerookt.

 

Wil je meer weten over onze leveranciers of hun producten? Neem gerust contact met ons op!