Een heerlijk voorafje met de volle smaak van zalm en Oosterse ingrediënten. Met edamame boontjes, zeewier boekweit chips, wakamé, zwarte knoflook mayonaise en sojasaus.
Snijd de zalm in kleine blokjes van 1x1cm. Breng op smaak met wat verse zwarte peper.
Snijd de radijs en komkommer in kleine stukjes. Meng deze samen met 2 el edamame boontjes door de zalm. Houd een paar stukjes en wat boontjes apart ter garnering.
Zet twee borden klaar. Maak met behulp van de steekring een tartaar in het midden van het bord. Schep 100 gram wakamé salade in de steekring en leg daar bovenop de zalmblokjes.
Steek wat boontjes, radijs en komkommer tussen de tartaar. En zet hier drie zeewier boekweit chips bovenop. Strooi de sesamzaadjes er overheen.
Breng een paar kleine toefjes zwarte knoflookmayonaise aan op de tartaar en sprenkel hier nog wat soja saus overheen.
Serveer met wat extra sojasaus en wasabi voor de liefhebber.
Geniet!