Een makkelijk te bereiden maaltijd met een luxe stukje vlees. Met slechts 6 ingrediënten zet jij een smaakvol gerecht op tafel. Lekker op een doordeweekse dag of een luie weekenddag.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de bavette uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen
Was de krieltjes en dep ze droog. Doe ze in een ovenschaal en besprenkel ze met 1 el olijfolie. Zet de krieltjes ongeveer 20 minuten in de oven tot ze gaar zijn, tussendoor een paar keer omschudden.
Sprenkel 1 el olijfolie over de mini paprika’s en gril deze kort in de grillpan, tot deze goede grillstrepen hebben. Doe de paprika’s in een ovenschaal en zet deze naast de krieltjes in de oven en bereid deze mee tot de 20 minuten voorbij zijn. Hier ook tussendoor de paprika’s draaien.
Smelt 1 el roomboter in een koekenpan en laat deze bruin worden op middelhoog vuur. Dep de bavette droog voordat je deze in de pan legt. Bak beide kanten 2,5 minuut, indien nodig nog een klein beetje roomboter toevoegen.
Pak de bavette in met aluminiumfolie en laat 1 minuut rusten.
Serveer de bavette, de geroosterde krieltjes en mini paprika’s met zwarte knoflookmayonaise on the side. Smakelijk!
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!