fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min 516 kcal 2 personen

Bereiden

Zalm marineren

Snij de zalmfilet in blokjes en doe deze in een kom, giet hier 30 ml ceviche marinade overheen. Zet de kom apart zodat de ceviche marinade goed in de zalm kan trekken.

Snijden

Snij de avocado in blokjes en schep deze door de zalmblokjes. Snij de rode ui en rode peper in dunne ringen. Haal de zaadjes uit de peper als je niet van heel pittig houdt. Pluk wat blaadjes van de koriander en snijd deze grof.

Opmaken en serveren

Maak twee bordjes op met de zalm en avocadoblokjes en verdeel hier de rode ui, rode peper en korianderblaadjes over. Sprenkel nog 1 el ceviche marinade om de blokjes zalm heen en druppel hier een aantal druppels chili olie overheen. Serveer een handje nachochips en twee limoen partjes bij elk bord.

Je kunt de zalmceviche natuurlijk ook zonder de nachochips serveren. Welke variant lijkt jou lekkerder? Deel het met ons via #zininvers.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediƫnten

  • 1 avocado
  • 1 kleine rode ui
  • 1 rode peper
  • 10 gram koriander
  • 1 tl chili olie
  • 1 handje naturel nachochips
  • 4 limoenpartjes

Keukenspullen

  • Snijplank
  • Mes
  • Kom

Gerelateerd