Van deze pasta kun je alleen maar genieten. Met smaakvolle, Italiaanse ingrediënten en verse vis. Met zongedroogde tomaat & ricotta, courgette, aubergine en zongedroogde tomaatjes.
Breng twee pannen met ruim water aan de kook.
Was de groenten. Snijd de onderkant van de aspergetips eraf (klein stukje).
Snij de courgette en aubergine in kleine blokjes.
Verhit de olijfolie in de wok en wok de aubergine en courgette, totdat deze beetgaar zijn. Voeg dan de aspergetips toe en wok het geheel nog +/- 5 minuten tot de groenten de juiste garing hebben. Houd je van wat knapperige groenten, voeg de aspergetips wat eerder toe en haal de pan van het vuur wanneer de courgette en aubergine beetgaar zijn.
Haal een pan met kokend water van het vuur. Hang de zakjes met de RTC dorade in de pan voor 5 minuten.
Kook ondertussen in 4 minuten de ravioli gaar.
Giet de ravioli af en verdeel over 4 diepe borden. Schep hier het gewokte groentemengsel overheen. Serveer de dorade met de citroenpeperolie hier bovenop. Maak af met wat zongedroogde cherrytomaatjes
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!