fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
25 min kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kip in dunne reepjes, 1 halve ui in dunne ringen en de paprika in blokjes. Pel en snipper de hele ui en pers de knoflook.

Vulling

Verwarm 1 el olie in de hapjespan, fruit hierin de ui op middelhoog, tot laag vuur. Voeg na 5 minuten de paprika en knoflook toe.
Voeg de gesneden kip toe en bak deze even kort mee. Bestrooi met 2 el Mexicaanse kruiden. Voeg na 1 minuut de gepelde tomaat, de mais en de (afgespoelde) kidneybonen toe. Verwarm het geheel tot het kookt.

In de oven

Zet de ovenschaal klaar. Vul de wraps een voor een met de vulling en rol deze op. Leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Schenk nog een grote lepel vulling over de wraps en bestrooi deze met de uienringen en kaas. Bak de enchiladas af tot de kaas gesmolten en goudbruin in.

Snijd ondertussen de avocado in stukjes en de limoen in partjes en rits de blaadjes van de koriander.

Serveren

Serveer de enchilada’s met wat zure room, avocado, tomatensalsa, limoenpartjes en de verse koriander. Buen apetito!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 1 el olie
  • 2 el mexicaanse kruiden
  • 1,5 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 400 gram gepelde tomaten
  • 120 gram mais
  • 500 gram kidneybonen
  • 4 grote tortilla wraps
  • 100 gram (texmex) geraspte kaas
  • 125 ml zure room
  • 1 avocado
  • 1 limoen

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Snijplank
  • Mes

Gerelateerd