Voor een avond waarop je wel lekker wilt eten, maar niet zoveel tijd hebt om te keuken hebben we dit recept ontwikkeld. Gezond, snel en smaakvol. Wat wil je nog meer!
Breng twee pannen met ruim water aan de kook.
Smelt in een koekenpan 1 klontje boter, bak de champignons goudbruin en gaar. Voeg hier de witte wijnsaus aan toe en laat zachtjes pruttelen om laag vuur.
Zodra het water kookt haal je een pan van de warmtebron, leg hier het zakje met de gepekelde kabeljauw in voor 5 minuten.
Kook ondertussen in de andere pan de pasta gaar volgens de instructie op de verpakking.
In de tussentijd smelt je een klontje boter in een koekenpan en bak je de zeekraal kort op hoog vuur (1 a 2 minuten).
Giet de pasta af en verdeel dit over twee borden. Serveer de pasta met de champignons in witte wijnsaus, de gepekelde kabeljauw en zeekraal. Voeg naar smaak, versgemalen peper toe. Geniet ervan!