Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
15 min kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Breng twee pannen met ruim water aan de kook.

Champignons

Smelt in een koekenpan 1 klontje boter, bak de champignons goudbruin en gaar. Voeg hier de witte wijnsaus aan toe en laat zachtjes pruttelen om laag vuur.

Kabeljauw en pasta

Zodra het water kookt haal je een pan van de warmtebron, leg hier het zakje met de gepekelde kabeljauw in voor 5 minuten.
Kook ondertussen in de andere pan de pasta gaar volgens de instructie op de verpakking.

Zeekraal

In de tussentijd smelt je een klontje boter in een koekenpan en bak je de zeekraal kort op hoog vuur (1 a 2 minuten).

Serveren

Giet de pasta af en verdeel dit over twee borden. Serveer de pasta met de champignons in witte wijnsaus, de gepekelde kabeljauw en zeekraal. Voeg naar smaak, versgemalen peper toe. Geniet ervan!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 200 gram gemengde champignons
  • 2 takjes peterselie
  • 2 klontjes roomboter

Keukenspullen

  • 2 koekenpannen
  • 2 kookpannen

Gerelateerd