Restaurantkwaliteit producten
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
25 min kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Ovenschotel

Vet de ovenschaal in met wat boter. Leg de paddenstoelenstoof in de ovenschaal en knip hier wat verse peterselie overheen.

Bladerdeeg

Snij het bladerdeeg op maat van de ovenschaal en dek hiermee de schaal af. Klop de eidooier in een kommetje los en kwast de bovenkant van het bladerdeeg hiermee in.
Rol van het aluminiumfolie een klein kokertje/ rolletje en steek dit door het bladerdeeg heen, zodat de hete lucht kan ontsnappen.

In de oven

Bak de pastei in 15/20 minuten af. Let goed op dat deze niet te snel bruin wordt, anders afdekken met aluminiumfolie, totdat het bladerdeeg gaar is.

Serveer de pastei bijvoorbeeld met een frisse salade en een wit wijntje. Heerlijk op een echte herfstdag, geniet ervan!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 1 rol vers balderdeed
  • 1 eierdooier
  • 1 takje peterselie
  • boter

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal
  • Kwast
  • Aluminiumfolie

Gerelateerd

1