Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
25 min kcal 2 personen

Bereiden

Aardappels en stoof

Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met een snuf zout gaar.
Verwarm ondertussen in een steelpannetje 300 gram paddenstoelenstoof op laag vuur.
Rits vast de blaadjes van het takje peterselie.

Puree

Giet de aardappels af zodra deze gaar zijn. Stamp de aardappelen fijn met het klontje boter.
Voeg beetje bij beetje de melk toe, tot de gewenste dikte.
Breng op smaak met nootmuskaat en nog wat zout.

Serveren

Serveer de puree met de paddenstoelenstoof en de verse peterselie. Geniet!

Met de rest van de stoof kun je bijvoorbeeld paddenstoelenpastei maken of vol au vent met paddenstoelenstoof.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 250 gram kruimige aardappels
  • 125 ml volle melk
  • 1 klontje roomboter
  • 1 takje platte peterselie
  • snufje zout
  • nootmuskaat

Keukenspullen

  • Pan
  • Aardappelstamper
  • Vergiet
  • Snijplank
  • Mes

Gerelateerd

1