fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 120 graden. Haal het vlees op tijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.

Maiskolven

Kook de maiskolven in ruim water met een snufje zout tot deze beetgaar is ( +/- 10 minuten).
Smeer de maiskolven daarna in met 1 el olie en grill deze rondom totdat de mais mooi begint te kleuren. Leg de deze daarna op een ovenplaat en schuif deze de oven in.

Ribeye

Wrijf de ribeye in met een klein beetje olijfolie en grof zeezout. Grill het stuk vlees twee minuten aan elke kant (bereiding rood, indien je liever wat minder rood vlees eet, de tijd per zijde aanpassen) op een goed hete grill pan, zodat er mooie grillstrepen ontstaan.

Serveren

Serveer de ribeye met de chimichurri en gegrilde maiskolven. Geniet ervan!

Alternatief

BBQfan? verwissel de grillpan voor de BBQ, voor een extra smokey smaak.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 2 maiskolven
  • 1 el zonnebloemolie
  • zout
  • grof zeezout

Keukenspullen

  • Grillpan
  • Pan
  • Oven

Gerelateerd