Voor de echte vleesliefhebber: een mooi stuk ribeye. Je geeft dit stuk extra smaak door de toevoeging van de kruidige chimichurri. De zoete maiskolf maakt het recept helemaal af.
Verwarm de oven voor op 120 graden. Haal het vlees op tijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
Kook de maiskolven in ruim water met een snufje zout tot deze beetgaar is ( +/- 10 minuten).
Smeer de maiskolven daarna in met 1 el olie en grill deze rondom totdat de mais mooi begint te kleuren. Leg de deze daarna op een ovenplaat en schuif deze de oven in.
Wrijf de ribeye in met een klein beetje olijfolie en grof zeezout. Grill het stuk vlees twee minuten aan elke kant (bereiding rood, indien je liever wat minder rood vlees eet, de tijd per zijde aanpassen) op een goed hete grill pan, zodat er mooie grillstrepen ontstaan.
Serveer de ribeye met de chimichurri en gegrilde maiskolven. Geniet ervan!
BBQfan? verwissel de grillpan voor de BBQ, voor een extra smokey smaak.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!