Als het mosselseizoen weer is begonnen, is het tijd om weer eens lekker van mossels te genieten. Met dit recept maak je er net wat anders van.
Was de mosselen onder koud stromend water. Loop ze even na en gooi kapotte mosselen of mosselen die wijd open blijven staan weg.
Pel de ui en de tenen knoflook en snijd de ui in dunne partjes en de knoflook in plakjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Ris de tijm van de takjes.
Verhit de olijfolie in een wok en wok de ui, knoflook en rode peper 2 minuten. Meng daarna de tijm erdoor.
Leg de gewassen mosselen in de pan en schep alles voorzichtig om. Sprenkel de sherry erover en schep de tomatenstukjes erdoor. Wok de mosselen op hoog vuur 6-8 minuten tot ze allemaal open staan.
Schep 2 borden vol met het lekkers en serveer naar keuze bijvoorbeeld (vlaamse) friet of vers stokbrood. Kies je favoriete saus erbij en smullen maar!
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!