Rivierkreeftjes passen perfect in een pasta en met deze verse, zilte zeegroenten zet je een heerlijke maaltijd op tafel.
Haal 100 gram van de lamsoren uit de verpakking. Was deze zeegroenten grondig, laat daarna goed uitlekken en dep het overige water eraf. Breng water aan de kook en blancheer de lamsoren voor een 2 tal minuten. Giet de groenten af en zet apart.
Zet ondertussen nog een pan met ruim water op het vuur voor de spaghetti. Zodra het water kookt, kook je de spaghetti voor ongeveer 5 minuten, deze mag direct bevroren de pan in.
In de tussentijd kun je vast de peterselie fijnhakken en het teentje knoflook uitpersen. Snij de citroen in parten en was 50 gram van de zeekraal.
Giet de pasta af en giet er 1 el olijfolie bij. Laat de pan op laag vuur staan en voeg 150 gram van de rivierkreeftjes, lamsoor, zeekraal, peterselie, knoflook, crème fraîche en sap van twee partjes citroen toe. Roer dit alles goed maar voorzichtig door elkaar.
Serveer de pasta met een extra partje citroen en wat verse zwarte peper naar smaak. De maaltijd is ook erg lekker met een glas Nebla Verdego. Geniet!
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!