fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
40 min kcal 2 personen

Bereiden

Marinade

Meng de sesamolie, de zonnebloemolie, het limoensap, 3tl sambal en een snufje zout door elkaar. Leg hier de zalmfilet in, zorg dat de marinade de zalm volledig bedenkt, dus meer de marinade ook op de zijkanten en bovenop. Dek de kom of bak af met huishoudfolie en zet het minstens 30 minuten in de koelkast. Hoe langer, hoe meer smaak erin trekt!

Groenten

Was ondertussen de groenten en snijd de komkommer in dunne plakken.

Zalm

Bak de zalm 5 minuten aan elke zijde (boven en onder) in een koekenpan op middelhoogvuur, goudbruin. Afhankelijk van hoe gaar je de zalm wenst, kun je de bereidingstijd aanpassen.

Serveren

Meng de spinazie met de komkommer, 1 el sesamzaadjes en 3 el oosterse dressing in een saladeschaal. Leg hier de zalm bovenop. Verdeel over twee borden, garneer met wat extra sesamzaadjes en serveer de kroepoek erbij. Geniet ervan!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 200 gram verse spinazie
  • 2 mini komkommers in dunne plakken
  • 1 el sesamzaadjes en wat ter garnering
  • 1 zak casave kroepoek
  • 2 tl sesamolie
  • 1 el zonnebloemolie
  • 0,25 uitgeperste limoen
  • snufje zout

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Snijplank
  • Saladeschaal
  • Kom
  • Huishoudfolie

Gerelateerd