Restaurantkwaliteit producten
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
25 min kcal 4 personen

Bereiden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kip in dunne reepjes. Pel en snipper de ui, pers de knoflook en snij de paprika in blokjes.

Vulling

Verwarm 1 el olie in de hapjespan, fruit hierin de ui op middelhoog, tot laag vuur. Voeg na 5 minuten de paprika en knoflook toe.
Voeg de gesneden kip toe en bak deze even kort mee. Bestrooi met 2 el Mexicaanse kruiden, bak 1 minuut mee. Voeg de gepelde tomaat toe, de mais en de (afgespoelde) kidneybonen. Verwarm het geheel tot deze kookt. Snij ondertussen de limoen in partjes.

Taco’s

Je kan de vulling van de taco’s los serveren en aan tafel vullen. Maar je kunt ook de tacoschelpen alvast vullen, bestrooien met kaas en even kort in de oven afbakken, tot de kaas gesmolten is.

Serveren

Serveer de taco’s met ijsbergsla, tomatensalsa, zure room, jalapeños en partjes limoen. Smakelijk!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 2 el Mexicaanse kruiden
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 400 gram gepelde tomaten
  • 120 gram mais
  • 500 gram kidneybonen
  • 8 tacoschelpen
  • 200 gram (texmex) geraspte kaas
  • 1 limoen
  • 125 ml zure room
  • 1 potje jalapeños
  • 200 gram ijsbergsla
  • 1 el olie

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Oven
  • Ovenschotel

Gerelateerd

1