Deze taco’s zitten vol met smaakmakers en malse kip. Ze zijn heerlijk vullend en een makkelijke maaltijd voor het hele gezin.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de kip in dunne reepjes. Pel en snipper de ui, pers de knoflook en snij de paprika in blokjes.
Verwarm 1 el olie in de hapjespan, fruit hierin de ui op middelhoog, tot laag vuur. Voeg na 5 minuten de paprika en knoflook toe.
Voeg de gesneden kip toe en bak deze even kort mee. Bestrooi met 2 el Mexicaanse kruiden, bak 1 minuut mee. Voeg de gepelde tomaat toe, de mais en de (afgespoelde) kidneybonen. Verwarm het geheel tot deze kookt. Snij ondertussen de limoen in partjes.
Je kan de vulling van de taco’s los serveren en aan tafel vullen. Maar je kunt ook de tacoschelpen alvast vullen, bestrooien met kaas en even kort in de oven afbakken, tot de kaas gesmolten is.
Serveer de taco’s met ijsbergsla, tomatensalsa, zure room, jalapeños en partjes limoen. Smakelijk!
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!