Met deze lekkere vis zet je een heerlijke, gevarieerde maaltijd op tafel.
Fileer de tarbot zodat je 4 mooie stukjes hebt. Leg deze apart.
Kook de krieltjes in ruim water met een snufje zout gaar.
Maak de paddenstoelen schoon en bak deze in 1 el olie goudbruin en breng op smaak met zwarte peper.
Bestrooi de tarbot met peper en zout. Laat de boter bruin worden in een koekenpan en bak de tarbotfilets aan elke zijde goudbruin in ongeveer 2 minuten per kant.
Verwarm de witte wijn saus in een sauspannetje op laag vuur.
Breng ondertussen een met water gevulde waterkoker aan de kook. Doe de zeekraal in het vergiet en spoel deze af met het kokende water tot de waterkoker helemaal leeg is.
Zet twee goed voorverwarmde borden klaar. Schenk wat witte wijnsaus op het bord, maak hier een cirkel omheen met de krieltjes, bospaddenstoelen en zeekraal. Leg hier bovenop de tarbot.
Geniet ervan!