Restaurantkwaliteit producten
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min kcal 2 personen

Bereiden

Tarbot

Fileer de tarbot zodat je 4 mooie stukjes hebt. Leg deze apart.

Krieltjes

Kook de krieltjes in ruim water met een snufje zout gaar.

Bakken

Maak de paddenstoelen schoon en bak deze in 1 el olie goudbruin en breng op smaak met zwarte peper.

Bestrooi de tarbot met peper en zout. Laat de boter bruin worden in een koekenpan en bak de tarbotfilets aan elke zijde goudbruin in ongeveer 2 minuten per kant.

Saus en zeekraal

Verwarm de witte wijn saus in een sauspannetje op laag vuur. 

Breng ondertussen een met water gevulde waterkoker aan de kook. Doe de zeekraal in het vergiet en spoel deze af met het kokende water tot de waterkoker helemaal leeg is.

Serveren

Zet twee goed voorverwarmde borden klaar. Schenk wat witte wijnsaus op het bord, maak hier een cirkel omheen met de krieltjes, bospaddenstoelen en zeekraal. Leg hier bovenop de tarbot. 

Geniet ervan!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 100 gram krieltjes
  • 50 gram geklaarde roomboter
  • 100 gram gemengde bospaddenstoelen
  • 50 gram zeekraal
  • zout
  • zonnebloemolie
  • zwarte peper

Keukenspullen

  • Snijplank
  • Visfileermes
  • Koekenpan
  • Pan
  • Sauspan
  • Vergiet
  • Waterkoker
  • Oven
  • Bordenverwarmer

Gerelateerd

1