fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Haal de bavette op tijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.

Dressing

Meng 3 el ceviche marinade, de sesamolie, kokosmelk en een snufje zout voor elkaar voor de dressing en zet apart.

Bavette

Wrijf de bavette in met wat grof zeezout en 1 el olijfolie en grill deze 2,5 minuut aan elke zijde, zodat er mooie grillstrepen ontstaan. Pak de bavette in met aluminiumfolie en leg apart.

Groenten

Was alle groenten. Breng een pan met ruim water aan de kook en blancheer (kort koken) hierin de peultjes tot deze beetgaar zijn. Spoel deze direct af met koud water om verdere garing te voorkomen. Zo blijven ze lekker knapperig en behouden ze hun mooie groene kleur.
Snij de rode peper en rode ui in ringen en de komkommer in dunne plakken.

Noodles en bavette

Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de noodles gaar volgens de instructie op de verpakking.
Snij ondertussen de bavette in dunne plakken.

Serveren

Pak twee kommen en verdeel hierin de noodles, tauge, komkommer, rode ui, rode peper en de helft van de munt en koriander. Meng elke kom met 1 el dressing.
Leg hierboven op de bavette, strooi hier de resterende kruiden overheen en maak af met de pinda’s en nog 1 el dressing. Voor de liefhebber serveer je er wat extra partjes limoen bij.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 4 druppels sesamolie
  • 4 el kokosmelk (geen light)
  • 200 gram volkoren noedels
  • 1 rode peper in plakjes
  • 100 gram taugé
  • 2 mini komkommers in dunne plakken
  • 100 gram peultjes
  • 0,5 rode ui in dunne plakken
  • 1 takje verse munt, de blaadjes hiervan
  • 2 takjes koriander, de blaadjes hiervan
  • 50 gram geroosterde pinda's (ongezouten)
  • snufje zout
  • enkele limoenpartjes
  • grof zeezout

Keukenspullen

  • Grillpan
  • Garde
  • Snijplank
  • Pan

Gerelateerd