Restaurantkwaliteit producten
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
20 min kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Zet een pan op het vuur met ruim water. Was ondertussen de groenten en snij de groenten/ pluk de kruiden waar nodig.

Wokken

Verhit 1 el olie in een wok, voeg hier de groenten en rode peper aan toe. Voeg hier de sesamolie, sojasaus, bruine suiker en limoensap aan toe.

Zalm bereiden

Wanneer het water kookt, haal je de pan van de warmtebron en leg je het zakje met butterfly zalm 5 minuten in de pan met water.

Serveren

Wanneer de groenten beetgaar zijn verdeel je deze over twee borden, strooi hier de blaadjes koriander en cashewnoten overheen en serveer met de butterfly zalm on the side.
Smakelijk!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 0,5 rode peper (in dunne ringen)
  • 50 gram tougé
  • 100 gram sugar snaps
  • 100 gram bimi
  • 2 stengels bosui (in grove ringen)
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 tl sesamolie
  • 3 el sojasaus
  • 1 tl bruine suiker of gula djawa
  • 0,25 limoen
  • 2 takjes koriander
  • 25 gram ongezouten cashewnoten
  • 1 tl sesamzaad

Keukenspullen

  • Wok
  • Kookpan
  • Snijplank
  • Mes

Gerelateerd

1