Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min kcal 4 personen

Bereiden

Voorbereiding

Breng een pan met ruim water aan de kook.

Breng in de soeppan de wortel venkelsoep langzaam aan de kook.

Zodra het water kookt, haal je de pan van de warmtebron. Hang hier gedurende 5 minuten de gepekelde kabeljauw in.

Snijden

Was ondertussen de peterselie en snijd deze grof. Houd een 1 tl peterselie apart.

Doe de overige gesneden peterselie met de olijfolie in de hakmolen. Pers de knoflook hierin uit. Staaf dit grof. Er mag nog wat structuur in zitten. Breng de kruidenolie op smaak met peper, zout en citroensap. Doe de olie in een afsluitbaar flesje.

Kabeljauw

Haal de kabeljauw uit het zakje en trek deze met twee vorken uit elkaar.

Zet 4 diepe borden klaar. Schenk de soep in de 4 borden. Leg in het midden van elk bord een deel van de gepekelde kabeljauw. Druppel wat kruidenolie over de borden en maak het lekker af met wat verse peterselie.

Fijne maaltijd!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingredi├źnten

  • 100 ml olijfolie
  • 30 gram verse peterselie
  • 1/2 teentje knoflook
  • zout
  • peper
  • citroensap

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Pan
  • Staafmixer
  • Snijplank
  • Mes

Gerelateerd