fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie

Verse producten online bestellen

Online verse vis en vlees bestellen is echt super eenvoudig: Maak je keuze, plaats je bestelling, kies je gewenste bezorgdag en betaal veilig via iDeal, Mastercard of Apple Pay. Hieronder worden de verschillende stappen nader toegelicht. En heb je een vraag? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We helpen je graag.

Producten selecteren

Maak je keuze uit ons complete aanbod aan verse vis en vlees. Maak voor het gemak gebruik van de sorteerfunctie of zoek op basis van categorie. Selecteer dan jouw keuze en voeg deze toe aan je winkelmandje.

Betalen

Betalen gaat veilig en snel via iDeal, Creditcard en Apple Pay.

Bezorgen van verse vis en vlees

Bestel je voor 23:59 uur, dan kan je bestelling al de volgende dag bij jou in huis zijn. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. We bezorgen jouw bestelling met onze eigen gekoelde wagens. Zo garanderen wij koele en verse producten.

Bezorg informatie

Voor alle bezorg informatie verwijzen wij u naar onze pagina over bezorging.  https://www.zininvers.nl/bezorgen/ 

Verpakken van jouw verse vis en vlees

We vacumeren en labelen al onze verse producten. Je ontvangt je vis dus lek- en geurvrij en deze is dan ook prima te bewaren in je koelkast. Wil je de producten pas later gaan gebruiken, dan kun je ze in deze verpakking direct in je vriezer plaatsen. Al je bestelde producten worden stevig verpakt voor het transport en in onze eigen koelwagen bij je thuis bezorgd.

Heb je nog vragen of suggesties?

Indien je vragen hebt over het assortiment of suggesties hebt, dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken op 0255 – 525 536. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur. Je kunt ons ook altijd mailen op info@zininvers.nl.