fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
20 min kcal 2 personen

Bereiden

Dressing

Meng voor de dressing het limoensap, de bruine suiker, de sesamolie en de sojasaus elkaar totdat de suiker helemaal is opgelost. Proef de dressing en breng eventueel op smaak met wat extra limoensap. Zet het hierna even apart.

Groenten

Breng een pan met ruim water aan de kook.
Was de tomaten en de komkommer en snijd de tomaten in kwarten en verwijder uit de komkommer de zaadlijsten en snijd deze in reepjes. Snij de ui in dunne ringen. Rits de blaadjes van de munt en koriander (of peterselie) en snijd deze fijn.
Meng alles door elkaar in een kom en breng het op smaak met de dressing. Voeg dit beetje bij beetje toe naar smaak.

Pulpo

Haal de pan met kokend water van de warmtebron, haal de kartonnen verpakking eraf en hang de octopus in het water. Kook de tentakels zoals op de gebruiksaanwijzing staat. Snijd ondertussen de limoenen nog in kwarten.

Serveren

Verdeel de salade over twee borden en leg de pulpo op de salade. Serveer het samen met wat partjes limoen. Smakelijk.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 2 trostomaten
  • 2 takjes verse munt
  • 2 takjes verse koriander of peterselie
  • 1 limoen
  • 0,5 komkommer
  • 0,25 rode ui
  • 3 el limoensap
  • 1 tl bruine suiker
  • 1 tl sesamolie
  • 1 el sojasaus

Keukenspullen

  • Kom
  • Garde
  • Kookpan
  • Snijplank

Gerelateerd