Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie

Zin in Vers is ontstaan vanuit de liefde voor vers, puur en goed eten. Kwaliteit, genieten en gemak gaan bij ons hand in hand. Want wie zegt dat lekker en goed eten bereiden moeilijk is? Iedere (hobby)kok kan met onze producten en inspiratie aan de slag.

Over Zin in Vers

Zin in Vers staat voor een hoogwaardige, verse maaltijd thuis. Wij bieden hoofdingrediënten aan waar je heerlijke verse maaltijden thuis mee kunt koken of af kunt maken. Een mooi stukje vis of vlees, smakelijke saus of dressing, kruidenmix of verse maaltijdsoep. Waar jij op dat moment behoefte aan hebt, om van jouw maaltijd thuis een belevenis te maken.

Om jou een verse maaltijd te bieden, kopen wij dagelijks onze producten als vis en vlees vers in. Dit doen wij rechtstreeks bij de leverancier, visafslag of slager. Daardoor hebben we korte lijnen naar onze partners en de hele keten van inkoop tot levering is in eigen beheer. Zo kunnen wij als souschef alvast jouw verse maaltijden voorbereiden. De smaakmakers van jouw zelfgemaakte maaltijd!

Waar heb jij vandaag zin in?

Waarom geen compleet aanbod inclusief groente, aardappelen of pasta? Heel simpel, het is maar net waar jij op dat moment zin in hebt. Zo kun je per dag kiezen of je zin hebt in verse boontjes of juist in broccoli. Daarbij kun je zelf de hoeveelheid kiezen en uitgebreid variëren. Elke dag weer een maaltijd om van te smullen.

Ontdek hoe Zin in Vers als dient in jouw keuken. Kies in de webshop de hoofdelementen van jouw maaltijd en laat deze gemakkelijk en snel thuis bezorgen. Ons gehele vers assortiment is vrij van onnodige toevoegingen en E-nummers. Iets wat wij bij Zin in Vers erg belangrijk vinden.

Laat je inspireren

Ons assortiment speelt in op de seizoenen en brengt iedere maand verrassende nieuwe inspiratie. Kijk mee hoe onze sterrenchefs, thuiskoks en barbecuehelden je meenemen in het thuis kookavontuur en je de kneepjes van het vak leren. Met vlogs en diverse instructievideo’s delen wij de herkomst van onze producten en de diverse bereidingswijzen.

Laat je inspireren en breng jouw maaltijd tot het volgende culinaire niveau. Deel je ook jouw liefde voor lekker eten met ons. Want ook wij hebben altijd #zininvers.

1