fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie

In den beginne

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten genieten van verse producten met hoogwaardige kwaliteit. Dit verzorgen wij al jaren met ATL Seafood voor de betere horecagelegenheden. Omdat tijdens de coronaperiode alle restaurants moesten sluiten, hebben we met een aantal topbedrijven de krachten gebundeld. Zo had Salty Butcher, de horeca slagerij, hetzelfde streven en Bellamy’s bleek met hun heerlijke sauzen, soepen en dressings ook op dezelfde lijn te zitten.

Zo is Zin in Vers begonnen. Nu konden we toch bezig blijven met onze passie en onze klanten voorzien van onze producten. De kwaliteit die normaal gesproken naar de betere horeca ging, was nu ook binnen bereik van de klanten thuis. Dit bleek een succes en tot op de dag van vandaag doen we dit met veel liefde en plezier.
nieuwe vis

Onze producten

Onze producten bevatten geen conserveringsmiddelen of andere overbodige toevoeging. En onze verse producten zijn ook echt vers. Dat verschil proef je, zie je en ruik je.

Wij kopen onze vis direct van de visafslag. Zo weten we waar onze producten vandaan komen en onder welke omstandigheden ze geleefd hebben. Voor ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zoeken wij altijd naar authentieke en duurzame producten die we met een zuiver geweten leveren aan onze klanten.

Van bron tot bord

Wij beheren onze producten van de bron tot aan het bord. Wij leveren de producten in koelwagens zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. De vis die wij bij de visafslag of kwekerijen kopen, snijden, fileren en portioneren we zelf. Op die manier houden we toezicht op de kwaliteit van onze producten.

Bestellen

Datzelfde gebeurt met onze vleesproducten. Wij kopen ons vlees geselecteerd op gras- of graan gevoerde dieren, wat inhoudt dat ze een goed leven gehad hebben. Dit kun je zien aan de mooie witte vetaders in ons vlees. De smaak van vlees komt ook uit het vet. Dat realiseert niet iedereen zich. Ons vlees komt uit Nederland, Ierland en Duitsland. Ook dit kopen wij direct van de bron.
Haven