fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
15 min 616 kcal 2 personen

Bereiden

  • Snij de makreelfilets in stukken
  • Kook de eieren naar wens
  • Snijd het brood in vierkantjes van 1 bij 1 cm
  • Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en knoflook en bak het brood lekker krokant in de olie
  • Mix de caesar saladedressing en de ansjovis met een staafmixer tot een gladde dressing
  • Haal de blaadjes Romaine sla los en maak ze schoon.
  • Verdeel de sla over 2 borden
  • Pel de eieren, halveer ze en verdeel samen met de makreel en de Caesar dressing op de salade
  • Garneer met de knoflookcroutons, wat Parmezaan en wat extra dressing

 

We hebben gekozen voor makreel, maar je kunt ook kiezen voor gerookte paling, zalm, Hollandse garnalen, gerookte forelfilet en zelfs gerookte heilbot.

Je kunt ook hele gerookte makrelen gebruiken en deze zelf schoonmaken. Of kies voor gerookte makreelfilets met een smaakje: makreelfilet met paprika of met peper. Een slimme tip: gebruik handschoenen, zo voorkom je dat je handen nog lange tijd naar makreel ruiken.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 sneedjes wit brood, 1/2 stokbrood of ciabatta (mag oud zijn)
  • 2 porties Romaine sla of een andere stevige slasoort
  • 2 ansjovisjes
  • 1 teen knoflook
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel(s) olijfolie

Keukenspullen

  • Pannen
  • Snijplank
  • Mes
  • Eetlepel
  • Staafmixer

Gerelateerd