De oorsprong van ceviche kan men vinden in Peru. Voor ceviche kun je verschillende soorten vis gebruiken. In dit recept kozen wij voor haring, geïnspireerd door een recept van 24kitchen. Echter gebruikten wij de ceviche marinade van Bellamy’s uit ons eigen vers assortiment.
Dit voorgerecht is erg makkelijk te maken!
Snijd de haringen in stukken van 2 cm. Doe daarna de haringblokjes in een schaaltje en giet hier 30 ml van de ceviche marinade overheen. Zet dit voor 15 minuten apart.
Was de wortel en draai hier linten van. Was de radijsjes en snijd in dunne plakjes. Doe de radijsjes in een schaaltje en sprenkel hier 2 el ceviche marinade over heen.
Pel de pistachenoten en hak deze klein.
Pak twee borden en verdeel hier de wortellinten en de haring over. Garneer met de radijsplakjes en de pistachenootjes.
Welk hoofdgerecht serveer jij hierbij? Deel het met ons via #zininvers!