fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min 234 kcal 2 personen

Bereiden

Snijd de zeebaars in dunne plakjes en doe deze in een bakje. Giet hierover 30 ml van de cevichemarinade en breng op smaak met wat zwarte peper en grof zeezout. Dek het af en zet het 15 minuten in de koelkast. In de tussentijd kun je vast het volgende doen:

  • Snij de partjes van de sinaasappel en grapefruit tussen de vliezen uit, knijp de restanten uit en vang het sap op.
  • Schaaf de venkel in flinterdunne plakken met de mandoline, leg deze in het bakje met sap. (Bewaar wat groen van de venkel ter garnering).
  • Snij de rode ui en peper in dunne ringen en voeg deze aan de venkel toe.
  • Snij 5 blaadjes munt fijn.

Bord opmaken

Haal de zeebaars uit de koelkast en verdeel dit samen met de venkelsalade over twee borden. Maak de borden af met partjes grapefruit en sinaasappel, verse muntblaadjes en venkelgroen. Sprenkel een paar druppels chili olie, cevichemarinade en wat marinade van de venkel over het gerecht.

Serveer bijvoorbeeld met vers afgebakken papadums.

Zin in gemak? Tussen onze vispakketten vind je een cevichepakket om onder andere ceviche met haring, zeebaars of zalm te maken.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediƫnten

  • 1 beetje zwarte peper en grof zeezout naar smaak
  • 1 sinaasappel
  • 1 grapefruit
  • 1 venkel
  • 1 kleine rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 takje verse munt
  • 1 tl chili olie

Keukenspullen

  • Mandoline
  • Snijplank
  • Kom

Gerelateerd