fbpx
Verse producten, direct van de bron
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
40 min 453 kcal 6 personen

Bereiden

Deze quiche is een heerlijk gerecht voor tijdens de paasbrunch. Wat ook erg fijn is, je kunt ‘m vooraf al maken en vlak voor de brunch in de oven zetten.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de asperges en snij de onderkant eraf (ongeveer 2 cm) en snij ze doormidden. Zet een wok op het vuur en verwarm 1 tl olijfolie. Wok de asperges voor ongeveer 3 minuten tot deze beetgaar zijn.

Bereiding

Vet de quichevorm in met 1 tl olijfolie en bekleed de vorm met het bladerdeeg. Verdeel de gewokte asperges over de vorm. Snij de zalmfilet in blokjes en verdeel ook deze over de vorm. Snij daarna de paprika in reepjes en voeg toe aan het geheeld. Strooi als laatste hier de geraspte oude kaas overheen.

De quiche

Meng de 3 eieren met de slagroom goed door elkaar in een kom en verdeel het mengsel over de quiche. Snij de dille fijn en strooi deze over de quiche.

Zet de quiche in de oven voor ongeveer 30 minuten. Mocht deze iets te hard gaan, kun je deze de laatste minuten afdekken met aluminiumfolie.

Salade erbij

Serveer er bijvoorbeeld een frisse groene salade naast, met honingmosterd dressing van Bellamy’s!

Enjoy!

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 3 eieren
  • 150 ml slagroom
  • 150 gram groene asperges
  • 1 rode paprika
  • 1 takje verse dille
  • 2 tl olijfolie

Keukenspullen

  • Mes
  • Snijplank
  • Wok
  • Garde
  • Quichevorm

Gerelateerd