Pasta en visproducten gaan heel goed samen, dat bewijst dit recept maar weer eens. En met de schelvis in rolletjes geserveerd, ziet deze maaltijd er extra mooi uit!
Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de lamsoor grondig, goed uitlaten lekken en overtollig water deppen.
Schenk de langoustinesaus in een sauspannetje en laat deze langzaam opwarmen.
Snijd de schelvis in 4 gelijke delen. Rol de schelvis op en zet deze vast met een satéprikker. Vet een ovenschaal in met een klein beetje olijfolie. Leg de schelvisrolletjes in de ovenschaal en bestrooi ze met wat peper en zout. Knijp 1 partje citroen over de visrolletjes uit. Giet over elk rolletje 1 el langoustinesaus en zet de schaal +/- 15 minuten in de oven. Zet de saus even apart.
Zet een pan met ruim water op het vuur. Kook de schelpjespasta in 5 minuten af, deze mogen bevroren de pan in. Verhit ondertussen een klontje roomboter in een koekenpan en bak de lamsoor even kort aan. Haal 100 gram rivierkreeftjes uit de verpakking en voeg deze aan het pannetje met saus toe en verwarm ze even mee.
Giet de pasta af en roer hier de lamsoor doorheen. Verdeel de pasta over twee diepe borden. Leg per bord twee schelvisrolletjes op de pasta en verdeel hierover de langoustinesaus met de rivierkreeftjes. Breng het recept op smaak met wat verse peper. Geniet van je maaltijd!
Tip: Met de rivierkreeftjes en de lamsoren die je nog over hebt, kun je ook een lekkere spaghetti maken. Of maak romaine schuitjes met rivierkreeft voor bij de borrel.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% met de code in de mail.
En daarbij bent u als eerste op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen, we sturen maar liefst 2 aanbiedingen per week!
Onderaan de pagina vind je de link om je in te schrijven!