Restaurantkwaliteit producten
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Vrij van conserveermiddelen
Gekoeld bij jou thuis geleverd
Aanbiedingen
Inspiratie
30 min 988 kcal 2 personen

Bereiden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de lamsoor grondig, goed uitlaten lekken en overtollig water deppen.

Saus

Schenk de langoustinesaus in een sauspannetje en laat deze langzaam opwarmen.

Schelvis

Snijd de schelvis in 4 gelijke delen. Rol de schelvis op en zet deze vast met een satéprikker. Vet een ovenschaal in met een klein beetje olijfolie. Leg de schelvisrolletjes in de ovenschaal en bestrooi ze met wat peper en zout. Knijp 1 partje citroen over de visrolletjes uit. Giet over elk rolletje 1 el langoustinesaus en zet de schaal +/- 15 minuten in de oven. Zet de saus even apart.

Pasta en lamsoren

Zet een pan met ruim water op het vuur. Kook de schelpjespasta in 5 minuten af, deze mogen bevroren de pan in. Verhit ondertussen een klontje roomboter in een koekenpan en bak de lamsoor even kort aan. Haal 100 gram rivierkreeftjes uit de verpakking en voeg deze aan het pannetje met saus toe en verwarm ze even mee.

Serveren

Giet de pasta af en roer hier de lamsoor doorheen. Verdeel de pasta over twee diepe borden. Leg per bord twee schelvisrolletjes op de pasta en verdeel hierover de langoustinesaus met de rivierkreeftjes. Breng het recept op smaak met wat verse peper. Geniet van je maaltijd!

Tip: Met de rivierkreeftjes en de lamsoren die je nog over hebt, kun je ook een lekkere spaghetti maken. Of maak romaine schuitjes met rivierkreeft voor bij de borrel.

Benodigdheden

Bestel bij ons

Overige ingrediënten

  • 1 citroen
  • peper
  • zout

Keukenspullen

  • Satéprikkers
  • Oven
  • Sauspan
  • Kookpan
  • Koekenpan
  • Ovenschaal

Gerelateerd

1